Rail / Roede op maat

Een duurzame rail met uitstekende hoogwaardige glij-eigenschappen. Maak de gordijnrail passend bij uw interieur.

gordijnrails

Gordijnrails met bocht(en) op maat

De door u gewenste gordijnrails worden nauwkeurig door ons persoonlijk gebogen. De kwaliteit van de rails zijn hoog, dat het aluminium zeer geschikt is om te buigen. Met speciaal buigapparatuur worden de gordijnrails  in iedere gewenste vorm en maat gebogen. De glijders zijn geschikt voor de de KS gordijnrails, dit is een handbediend railsysteem. De KS gordijnrails is ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. Hoogwaardige kwaliteit en glijden soepel en geruisloos.

De KS gordijnrails is een handbediend railsysteem. De KS gordijnrails is ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. De rail kan in diverse bochten worden gebogen, de gordijnrails is daardoor eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. Ook in de kleur zwart leverbaar.

De DS-lijn is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen. DS gordijnrails is een breedspoor gordijnrails, gordijnen met meegeleverde waveglijders passen in deze gordijnrails. De DS gordijnrails ook genaamd Aluminium WAVE Gordijnrails oftewel de Wave Rail is de beste en mooiste Wave gordijnrails die u in deze prijsklasse kunt vinden. Ook in de kleur wit leverbaar.

Van Aa tot Z kan nagenoeg al uw vragen op het gebied van rail roede en overige rail systemen en accessoires voldoen met betrekking tot de PROFESIONELE DECORATIE voor het raam.