Rail / Roede op maat

DS Rail
Rails & Roedes op maat

Maak de gordijnrail passend bij uw interieur. Een duurzame rail met uitstekende hoogwaardige glij-eigenschappen.

Gordijnrails met bocht(en) op maat

De door u gewenste gordijnrails worden nauwkeurig door ons persoonlijk gebogen. De kwaliteit van de rails zijn hoog, dat het aluminium zeer geschikt is om te buigen. Met speciaal buigapparatuur worden de gordijnrails  in iedere gewenste vorm en maat gebogen in onze eigen werkplaats. De glijders zijn geschikt voor de KS gordijnrails, dit is een handbediend railsysteem.

De KS gordijnrails is ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. Hoogwaardige kwaliteit en glijden soepel en geruisloos.

KS Gordijn Rails

De KS gordijnrails is een handbediend railsysteem. De KS gordijnrails is ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. De rail kan in diverse bochten worden gebogen, de gordijnrails is daardoor eenvoudig te bevestigen aan wanden en plafonds. Ook in de kleur zwart leverbaar.

DS Gordijn Rails

De DS-lijn is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen. DS gordijnrails is een breedspoor gordijnrails, gordijnen met meegeleverde waveglijders passen in deze gordijnrails.

De DS gordijnrails ook genaamd Aluminium WAVE Gordijnrails oftewel de Wave Rail is de beste en mooiste Wave gordijnrails die u in deze prijsklasse kunt vinden. Ook in de kleur wit leverbaar.

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met één van onze stylisten.

INDIEN U GORDIJNEN OP MAAT WILT BESTELLEN KUNT U VRIJBLIJVENDE INFORMATIE AANVRAGEN

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.