NCS of RAL jaloezieรซn / Hout

Ben je op zoek naar voordelige raambekleding op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

NCS of RAL jaloezieรซn

NCS/Ral kleuren

NCS/RAL Kleuren

De Rainbow collectie is de ideale oplossing om je jaloezieรซn te personaliseren.

De collectie is effen gelakt met een satijnglans, waardoor je elk NCS of RAL-kleur dat je wenst kan doorgeven om het te verven. Door de witte basis laag kunnen kleuren zo gematcht worden met andere details in je interieur. De collectie is beschikbaar op Basswood en Abachi.

Abachi is een tropische houtsoort van hoge kwaliteit, goed te bewerken en zeer stabiel. Het hout is zeer licht in gewicht en extreem duurzaam. Daardoor is er een systeembreedte mogelijk tot 4200 mm. Je hebt steeds de keuze tussen lamellen van 35, 50 of 70 mm. Elke lamel is 3,2 mm dik.

Basswood of lindenhout is de ideale houtsoort voor een basislamel. Met zijn 2,7mm dikte en een latbreedte van 50 mm is deze houtsoort geschikt voor lamellen met een systeembreedte tot 2600 mm.

De Rainbow collectie is de ideale oplossing om je jaloezieรซn te personaliseren.

De collectie is effen gelakt met een satijnglans, waardoor je elk NCS of RAL-kleur dat je wenst kan doorgeven om het te verven. Door de witte basislaag kunnen kleuren zo gematcht worden met andere details in je interieur.

NCS/Ral kleuren

Any color You want Rainbow

De Rainbow collectie is de ideale oplossing om je jaloezieรซn te personaliseren.

De Rainbow collectie is de ideale oplossing om je jaloezieรซn teย personaliseren.

De collectie is effen gelakt met eenย satijnglans, waardoor je elk NCS of RAL-kleur dat je wenst kan doorgeven om het te verven. Door de witte basislaag kunnen kleuren zo gematcht worden met andere details in je interieur.

De collectie is beschikbaar op Basswood en Abachi.

Abachiย is een tropische houtsoortย vanย hoge kwaliteit, goed te bewerken en zeer stabiel. Het hout is zeer licht in gewicht en extreem duurzaam.ย Daardoor is er een systeembreedte mogelijkย totย 4200 mm. Je hebt steeds de keuze tussen lamellenย van 35, 50 of 70 mm. Elke lamel is 3,2 mm dik.

Basswoodย of lindenhout is de ideale houtsoort voor een basislamel. Met zijn 2,7mm dikte en een latbreedte van 50 mm is deze houtsoort geschikt voor lamellen met een systeembreedte tot 2600 mm.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding & Gordijnen Vloeren in Emmen.