Gordijnen

Nieuwste uitbreiding

Mart Visser collectie

De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uniโ€™s. Dat de gehele collectie โ€˜groenโ€™ geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden

Ode aan de stoffen
Ode aan het warme kleurenpallet
Ode aan de natuurlijke stoffen
Ode aan de raamdecoratie
en ode aan ode.

ode

Een interieur is even uniek als je persoonlijkheid. Ode wil voor jou een thuis creรซren, een gezelligheid en een plek waar je jezelf goed kan voelen. 

Niet alleen onze stoffen zijn vooruitstrevend maar ook als merk zorgen we voor een voorwaartse beweging. Ode focust zich op stoffen die de trends voorbijgaan met een natuurlijk karakter. Ode houdt rekening met de veranderende tijden en grijpt naar gerecycleerde en natuurlijke materialen. Ode laat zich niet leiden door de consumerende maatschappij en kiest enkel voor kwaliteit en langdurigheid.

Op zoek naar inspiratie van onze werkzaamheden op maat gemaakte gordijnen klik hier

Gordijnstof Model BMfabrics VanAatotZ

Gordijnen naar jou wens en altijd op maat gemaakt. Dit zijn echte sfeermakers deze maken je woning echt af het ziet er mooi uit en ze geven je meer privacy en creรซren gezelligheid.

Ben jij op zoek naar de mooiste gordijnen ? Dan ben jij bij VanAatotZ op het juiste adres! U vindt de complete collectie Raambekleding Gordijnen en Vloeren in onze showroom in Emmen.

Isolerende gordijnen houden warmte vast, hierdoor kan de verwarming een graadje lager en bespaar je op de stookkosten

-Inbetween ๐Ÿ“Ž

-Gordijnen ๐Ÿ“Ž

-Vouwgordijnen ๐Ÿ“Ž

-Confectie ๐Ÿ“Ž

-Rail roede op maat ๐Ÿ“Ž

-Brandvertragende gordijnen ๐Ÿ“Ž

In combinatie met persoonlijk advies en vakkundige service weet u zeker dat uw wooninrichting volledig tegemoet komt aan uw wensen.

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met รฉรฉn van onze stylisten.

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.