Inspiratie Raambekleding en Gordijnen

Wave plooi 8 cm.

Vandaag weer een prachtige woning in Weiteveen voor zien van een mooie Inbetween met een 8 cm wave plooi met een op locatie gebogen Zwarte KS rail. Geïnspireerd? Kom voor informatie of advies /vrijblijvende offerte langs in in de winkel/showroom.

Houten Jaloezieën.

Weer een super tevreden en enthousiaste klant.  Blij gemaakt met een houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf, afgewerkt met een koof.👌👌

Praktische tips om energie te besparen:

( Isolerende) gordijnen en raambekleding houden de warmte vast ♻️♻️

Houdt warmte binnen en geniet van een lagere rekening

𝑰𝒏𝒃𝒆𝒕𝒘𝒆𝒆𝒏 𝑮𝒓𝒆𝒄𝒐 😍

Ook deze woning mogen voorzien van een prachtige Wave Inbetween Greco met nieuwe hoge kwaliteit zwarte op maat gemaakte zwarte DS gordijnrails

De waveplooi is een zeer moderne manier van confectioneren. Aan de bovenkant wordt een transparante wave band aan de stof gestikt. Bij het openen van een gordijn wordt ervoor gezorgd dat de plooien steeds dezelfde golfvorm behouden en op exacte afstand van mekaar hangen. De diepte van de golf kan je zelf bepalen. Deze confectiewijze kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het wavegordijn is de perfecte oplossing voor grote en/of hoge ramen.

Privacy en Sfeer Horta en Nouvelle

Ook in Klazienaveen hebben een perfecte combinatie mogen creëren van privacy en sfeer.

Horta, P/Pristine. Gladde, fijn geweven , basic Inbetween gordijnstof. Uitgevoerd en tal van zachte poederkleuren. Voorzien van loodveter. Kamerhoog 300cm.

Met een overgordijn de nouvelle een soepel vallende gordijnstof, kleur 15 290 cm met verzwaringskoord in 38 verschillende kleuren.

De door u gewenste gordijnrails worden nauwkeurig door ons persoonlijk gebogen. De kwaliteit van de rails zijn hoog . Met speciaal buigapparatuur worden de gordijnrails in iedere gewenste vorm en maat gebogen.

Een perfect combinatie van privacy en sfeer Wave plooi 8 cm / Plissés

Een slaapkamer voorzien van een mooi luxe wave overgordijn Feast (Feast is een kwaliteit geweven gordijnstof ) met strak vormgegeven DS gordijnrail.

De kunstof draai-kiepramen hebben we voorzien van een Bottom up Top down 𝗣𝗹𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗴𝗼𝗿𝗱𝗶𝗷𝗻.

Deze is rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.(𝗮𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗿𝗮𝗮𝗺𝗯𝗲𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁 𝘁𝗲 𝗯𝗼𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗿𝗼𝗲𝘃𝗲𝗻)

𝔹𝕚𝕟𝕟𝕖𝕟 👀👀👀👀👀👀

Deze prachtige appartement/woonkamer in Klazienaveen voorzien van een KS rail van 7 meter met een prachtige 𝑯𝒐𝒓𝒕𝒂 𝑷𝒓𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒆 𝒊𝒏 6 𝒄𝒎 𝒘𝒂𝒗𝒆 𝒑𝒍𝒐𝒐𝒊.

Onze Inbetween Horta is uitgevoerd in tal van zachte poederkleuren, Voorzien van loodveter. Kamerhoog ↨ 300 cm.
Echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Eenvoudig monteren zonder te boren

Bij het gebruik van TruFit worden er profielen op het glas of het kozijn geplakt, vervolgens wordt hierin de raambekleding bevestigd. Eenvoudig monteren zonder te boren én het raam kan gewoon open of dicht. Deze montagemogelijkheid is leverbaar met aluminium jaloezieën, Duette, Plissé.

Samen de perfecte combinatie om sfeer en privacy te creëren.

STOERE UITSTRALING !!!!!!! 👀👀 In 🤎 Groningen

Mooi naturel tinten gecombineerd met een stoere interieur. De wave gordijnen zijn gemaakt van een soepele vallende Inbetween HORTA, F/cement van BM-Fabrics. Doordat we een zwarte DS rail hebben gekozen komt dit weer mooi terug in rest van de woning. In de keuken hebben we een prachtige zwarte 50mm houten jaloezie met houtnerf geplaatst, die mooi bij de nieuwe keuken past.

Ook de vloer voorzien van een prachtige PVC Visgraat.

Wave

Deze woning in de Rietlanden hebben we de keukenraam voorzien een mooie houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf. In de woonkamer hebben we een mooie Zwarte DS gordijnrail geplaatst waaraan een wave plooi hangt van B&M Fabrics Horta. Onze Inbetween Horta is echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Een wave plooi 8cm is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Velux

Het VELUX energie comfort plissé gordijn type FHC is een multifunctioneel raamdecoratie product. Dit gordijn is perfect voor het verduisteren en daarbij ook isoleren van de ruimte. De zijgeleiding en cassette kiest u naar keuze in geborsteld aluminium of wit gelakt. Het VELUX FHC verduisterend plissé gordijn is beschikbaar in 16 prachtige kleuren.

Velux

Dit verduisterend rolgordijn op een prachtige kinderkamer geplaatst. Houdt al het licht buiten en zorgen voor een isolerende en energie besparende werking waardoor het ideaal is voor slaapkamers. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Kies uit zijgeleiding van wit of geborsteld aluminium

Houd al het licht buiten, zodat je zowel overdag als ’s nachts kunt slapen💤💤

Verkrijgbaar in verschillende trendy en klassieke kleuren

Verkrijgbaar met de designs van de Colour by You en Kids collectie.

Schoonloopmat

✅ Schoonloopmat Ingresso – Op Maat mooi afgewerkt met een 10mm hoekprofiel.

✅ Schoonloopmatten bieden de beste binnen oplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree.

✅ 135 cm breed op voorraad leverbaar

✅ Op aanvraag ook leverbaar in 200cm breed en diverse kleuren.

Dubbele plissé hordeuren

Wederom een klant blij gemaakt met dubbele plissé hordeuren voor openslaande tuindeuren.

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om ongewenste insecten buiten te houden. Onze hordeur heeft een innovatief ontwerp en bestaat uit een combinatie van gevouwen gaas met zeer sterke stabilisatiekoorden in een aluminium frame.

De plissé hordeur is daarom bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Deze deuren zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Vouwgordijn | Inbetween

Deze prachtige woning aan het water in de wijk Rietlanden voorzien van Inbetween en vouwgordijnen van het gordijnstof Rodin (EO grijs)

Vouwgordijnen de veelzijdige oplossing!

Met onze kamerhoge stoffen kunnen we vouwgordijnen naadloos verwerken. Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen!

Gordijnstof Rodin Inbetween gordijnstof, dicht geweven met een fijne structuur. Kamerhoog ↨ 305 cm. De stof heeft een loodveter. En in veel kleuren Leverbaar.

TruFit Jaloezieën badkamer

Deze badkamer en washok de verticale jaloezieën vervangen voor TruFit horizontale jaloezieën.

Deze jaloezieën zijn met badkamer kwaliteit. Het product wordt bediend door de handgrepen Bottom up Top down en getuimeld door de tuimelknop links of rechts , welke aan het bovenste profiel bevestigd is.


Het TruFit systeem past op alle raamkozijnen, maar is heel handig voor gebruik op draai-kiepramen. Met behulp van de TruFit zijgeleiders wordt je product nauwkeurig op zijn plek gehouden wanneer het raam schuin is geopend!

Het TruFit systeem is ideaal om te monteren zonder dat er geschroefd hoeft te worden.

Jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak en onderlat in aluminium in plaats van staal.

Outline Buitenmat

Chinees Indisch Restaurant Daxin voorzien van nieuwe deurmatten.

De Outline Black 70×100 is een prachtige buitenmat van Hamat.

De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de TopLine-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de TopLine-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke deurmat voor binnen of buiten of juist een mat met een trendy design, VanAatotZ heeft het allemaal. De deurmatten van Hamat zijn van hoogwaardige kwaliteit en onder te verdelen in verschillende soorten. Ook voor (grote) projecten.

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over uw wensen.

Inbetween met een overgordijn

Luxe hotelgevoel, maar dan gewoon bij jou thuis. Mooi vallende vitrage (puur) afgewerkt met een overgordijn Duke. Een interieur stijl dat zich kenmerkt door een opgeruimde luxe uitstraling met het gebruik van mooie hoogwaardige materialen.

Deze woonkamer in 🤎 Eibergen mogen voorzien van nieuwe rails en Vitrage.

Nieuwe rails / runners geruisloos en lopen soepel door de rails

Bottom up Top Down/LiteRise

Woonkamer raam plastic raamfolie verwijderd raam voorzien van een prachtig vrij hangend Duette Bottom up top down (Met een Bottom up top down , kan je zelf bepalen welk deel van je raam bedekt wordt . Je kan hierbij zowel de boven- als onderkant bedienen. (LiteRise Bediening: openen en sluiten d.m.v. handgreep, optioneel met bedieningsstang te bestellen.)

Dakraam

In Nieuw-Amsterdam deze slaapkamer voorzien van een black-out Duette met zijprofielen

Black-out nodig? Dan is deze samenstelling optimaal. De verduisterende stof maakt het donker en het u-profiel zorgt ervoor dat er geen kieren aan de zijkanten zijn. Vaak gebruikt voor in de slaapkamer. Kies de gewenste uitvoering standaard, vrij hangend (Bottom up / top down) of Dag-en- Nacht.

Duette TruFit met Bottum up Top Down

Een Duette TruFit systeem met Bottum up Top Down past op alle raamkozijnen, maar is heel handig voor gebruik op draai-kiepramen. Met behulp van de TruFit zijgeleiders wordt je product nauwkeurig op zijn plek gehouden wanneer het raam schuin is geopend! Het TruFit systeem is ideaal om te monteren zonder dat er geschroefd hoeft te worden.

Greco dubbele plooi / Duette

Ook deze woning in Dalen mogen voorzien van een prachtige Inbetween Greco met een combinatie van Duettes.

Een dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi of Vlaamse kop genoemd. Deze kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het gordijn hangt voller en geeft diepere plooien.

Wave

Deze woning in 🤎 Emmen voorzien van een prachtige vloer van Your Floor en om het af te maken met een nieuw DS gordijn rail waaraan een geweldige Inbetween (Horta) wave plooi hangt. Een wave plooi is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Jaloezie badkamerkwaliteit

Jaloezie 9010 25 mm badkamer kwaliteit

Badkamer jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak
en onderlat in aluminium in plaats van staal.

Vanya

Deze slaapkamer(s) in de Rietlanden voorzien van een mooie Overgordijnstof met dubbele plooi vanya-325 Overgordijnstof KS00542 VANYA 325 AZURE, Breedte van de stof: 295 cm, Samenstelling van de stof: 90% Acryl, 10% Polyester gemêleerde stof.

Duette

In 🤎 Winschoten deze Duettes met zonwerend materiaal met een Bottom-up / Top down geplaats ( bediening op elk gewenste hoogte in te stellen.)