Raambekleding

Inspiratie

Bamboe jaloezie

De bamboe kwaliteit is licht in gewicht, verrassend sterk en heeft een voelbare en zichtbare houtnerfstructuur. Bamboe is snelgroeiend gewas dat een toenemende populariteit geniet, omdat het bijdraagt aan een duurzame wereld.

In een Appartementencomplex in het voormalig belastingkantoor aan het Raadhuisplein in Emmen, Deze prachtige duette ’s met zwarte profielen en strips mogen plaatsen 𝐙𝐎𝐍𝐃𝐄𝐑 te 𝐁𝐎𝐑𝐄𝐍 en te 𝐒𝐂𝐇𝐑𝐎𝐄𝐕𝐄𝐍.

De 𝐈𝐃𝐄𝐀𝐋𝐄 oplossing tegen binnentredende zon. Ze houden de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter.

𝐄𝐄𝐍𝐕𝐎𝐔𝐃𝐈𝐆 monteren zonder te boren én het raam kan gewoon open of dicht. Deze montagemogelijkheid is leverbaar met aluminium jaloezieën, Duette, Plissé.

Creëer 𝐑𝐔𝐒𝐓 en 𝐒𝐅𝐄𝐄𝐑 in je huis door de kleur van je raambekleding te combineren met de kleur van de rest van uw woning en inrichting. Je ruimte wordt hierdoor één geheel, waarbij accessoires nog beter 𝐎𝐏𝐕𝐀𝐋𝐋𝐄𝐍!

Plisse gordijnen

Altijd een passende oplossing voor elk type raam.

In Roswinkel deze op maat gemaakte plissés gemonteerd op kunstof kozijnen zonder te boren of te schroeven om een beetje privacy en een sfeervolle ruimte te creëren.

Plissés zijn in vele kleuren en maten snel leverbaar.

Plisse gordijnen met glasplak lijsten

Een echte 𝓼𝓯𝓮𝓮𝓻𝓶𝓪𝓴𝓮𝓻 in deze prachtige woning in Nieuw-Weerdinge.📍

Hier hebben we 13 mooie 𝓱𝓸𝓾𝓽𝓮𝓷 𝓳𝓪𝓵𝓸𝓮𝔃𝓲𝓮ë𝓷 met houtnerf 50mm opgehangen zonder ladderband.

Hoe mooi is het dat in een interieur alles bijeenkomt en je door het hele huis een gevoel van samenhang en eenheid ervaart.😍

Wat een super oplossing 👀

Kunstof kozijnen met draaikiep ramen en raambekleding 👌

Heb je nou ook keuze stress ??

Hoe ga ik mijn raambekleding monteren Wij hebben de ideale oplossing:

D.m.v. strips die rechtstreeks op het raam gemonteerd worden zie foto’s

Heeft u behoefte aan meer mogelijkheden voor montage zonder te boren of te schroeven in kunstof kozijnen of meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij VanAatotZ

Houten Jaloezieën.

Weer een super tevreden en enthousiaste klant.  Blij gemaakt met een houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf, afgewerkt met een koof.👌👌

Praktische tips om energie te besparen:

( Isolerende) gordijnen en raambekleding houden de warmte vast ♻️♻️

Houdt warmte binnen en geniet van een lagere rekening

Een perfect combinatie van privacy en sfeer Wave plooi 8 cm / Plissés

Een slaapkamer voorzien van een mooi luxe wave overgordijn Feast (Feast is een kwaliteit geweven gordijnstof ) met strak vormgegeven DS gordijnrail.

De kunstof draai-kiepramen hebben we voorzien van een Bottom up Top down 𝗣𝗹𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗴𝗼𝗿𝗱𝗶𝗷𝗻.

Deze is rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.(𝗮𝗹𝘀 𝗷𝗲 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝗿𝗮𝗮𝗺𝗯𝗲𝗸𝗹𝗲𝗱𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝘄𝗲𝗻𝘀𝘁 𝘁𝗲 𝗯𝗼𝗿𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗲 𝘀𝗰𝗵𝗿𝗼𝗲𝘃𝗲𝗻)

Eenvoudig monteren zonder te boren

Bij het gebruik van TruFit worden er profielen op het glas of het kozijn geplakt, vervolgens wordt hierin de raambekleding bevestigd. Eenvoudig monteren zonder te boren én het raam kan gewoon open of dicht. Deze montagemogelijkheid is leverbaar met aluminium jaloezieën, Duette, Plissé.

Samen de perfecte combinatie om sfeer en privacy te creëren.

STOERE UITSTRALING !!!!!!! 👀👀 In 🤎 Groningen

Mooi naturel tinten gecombineerd met een stoere interieur. De wave gordijnen zijn gemaakt van een soepele vallende Inbetween HORTA, F/cement van BM-Fabrics. Doordat we een zwarte DS rail hebben gekozen komt dit weer mooi terug in rest van de woning. In de keuken hebben we een prachtige zwarte 50mm houten jaloezie met houtnerf geplaatst, die mooi bij de nieuwe keuken past.

Ook de vloer voorzien van een prachtige PVC Visgraat.

Inbetween met wave plooi

Deze woning in de Rietlanden hebben we de keukenraam voorzien een mooie houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf. In de woonkamer hebben we een mooie Zwarte DS gordijnrail geplaatst waaraan een wave plooi hangt van B&M Fabrics Horta. Onze Inbetween Horta is echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Een wave plooi 8cm is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Velux verduisterende duette

Het VELUX energie comfort plissé gordijn type FHC is een multifunctioneel raamdecoratie product. Dit gordijn is perfect voor het verduisteren en daarbij ook isoleren van de ruimte. De zijgeleiding en cassette kiest u naar keuze in geborsteld aluminium of wit gelakt. Het VELUX FHC verduisterend plissé gordijn is beschikbaar in 16 prachtige kleuren.

Velux verduisterende rolgordijn

Dit verduisterend rolgordijn op een prachtige kinderkamer geplaatst. Houdt al het licht buiten en zorgen voor een isolerende en energie besparende werking waardoor het ideaal is voor slaapkamers. Het is ontworpen voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie, zodat meten, bijsnijden of knippen overbodig is. Kies uit zijgeleiding van wit of geborsteld aluminium

Houd al het licht buiten, zodat je zowel overdag als ’s nachts kunt slapen💤💤

Verkrijgbaar in verschillende trendy en klassieke kleuren

Verkrijgbaar met de designs van de Colour by You en Kids collectie.

Schoonloopmat

✅ Schoonloopmat Ingresso – Op Maat mooi afgewerkt met een 10mm hoekprofiel.

✅ Schoonloopmatten bieden de beste binnen oplossing voor entree en uitgang. Uw vloer blijft volledig behouden en de mat biedt tevens een bijdrage aan een stijlvolle entree.

✅ 135 cm breed op voorraad leverbaar

✅ Op aanvraag ook leverbaar in 200cm breed en diverse kleuren.

Dubbele plissé hordeuren

Wederom een klant blij gemaakt met dubbele plissé hordeuren voor openslaande tuindeuren.

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om ongewenste insecten buiten te houden. Onze hordeur heeft een innovatief ontwerp en bestaat uit een combinatie van gevouwen gaas met zeer sterke stabilisatiekoorden in een aluminium frame.

De plissé hordeur is daarom bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Deze deuren zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

Vouwgordijn | Inbetween

Deze prachtige woning aan het water in de wijk Rietlanden voorzien van Inbetween en vouwgordijnen van het gordijnstof Rodin (EO grijs)

Vouwgordijnen de veelzijdige oplossing!

Met onze kamerhoge stoffen kunnen we vouwgordijnen naadloos verwerken. Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen!

Gordijnstof Rodin Inbetween gordijnstof, dicht geweven met een fijne structuur. Kamerhoog ↨ 305 cm. De stof heeft een loodveter. En in veel kleuren Leverbaar.

TruFit Jaloezieën badkamer

Deze badkamer en washok de verticale jaloezieën vervangen voor TruFit horizontale jaloezieën.

Deze jaloezieën zijn met badkamer kwaliteit. Het product wordt bediend door de handgrepen Bottom up Top down en getuimeld door de tuimelknop links of rechts , welke aan het bovenste profiel bevestigd is.


Het TruFit systeem past op alle raamkozijnen, maar is heel handig voor gebruik op draai-kiepramen. Met behulp van de TruFit zijgeleiders wordt je product nauwkeurig op zijn plek gehouden wanneer het raam schuin is geopend!

Het TruFit systeem is ideaal om te monteren zonder dat er geschroefd hoeft te worden.

Jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak en onderlat in aluminium in plaats van staal.

Outline Buitenmat

Chinees Indisch Restaurant Daxin voorzien van nieuwe deurmatten.

De Outline Black 70×100 is een prachtige buitenmat van Hamat.

De Outline-mat is een hoogwaardige buitenmat, leverbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dat geldt ook voor de TopLine-mat. Met de aluminium profielen met borstels houdt de TopLine-mat het zand en grove vuil nog beter buiten de deur.

Of u nu op zoek bent naar een klassieke deurmat voor binnen of buiten of juist een mat met een trendy design, VanAatotZ heeft het allemaal. De deurmatten van Hamat zijn van hoogwaardige kwaliteit en onder te verdelen in verschillende soorten. Ook voor (grote) projecten.

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over uw wensen.

Duette Bottom up Top Down/LiteRise

Woonkamer raam plastic raamfolie verwijderd raam voorzien van een prachtig vrij hangend Duette Bottom up top down (Met een Bottom up top down , kan je zelf bepalen welk deel van je raam bedekt wordt . Je kan hierbij zowel de boven- als onderkant bedienen. (LiteRise Bediening: openen en sluiten d.m.v. handgreep, optioneel met bedieningsstang te bestellen.)

Dakraam

In Nieuw-Amsterdam deze slaapkamer voorzien van een black-out Duette met zijprofielen

Black-out nodig? Dan is deze samenstelling optimaal. De verduisterende stof maakt het donker en het u-profiel zorgt ervoor dat er geen kieren aan de zijkanten zijn. Vaak gebruikt voor in de slaapkamer. Kies de gewenste uitvoering standaard, vrij hangend (Bottom up / top down) of Dag-en- Nacht.

Duette TruFit met Bottum up Top Down

Een Duette TruFit systeem met Bottum up Top Down past op alle raamkozijnen, maar is heel handig voor gebruik op draai-kiepramen. Met behulp van de TruFit zijgeleiders wordt je product nauwkeurig op zijn plek gehouden wanneer het raam schuin is geopend! Het TruFit systeem is ideaal om te monteren zonder dat er geschroefd hoeft te worden.

Inbetween met Wave plooi

Deze woning in 🤎 Emmen voorzien van een prachtige vloer van Your Floor en om het af te maken met een nieuw DS gordijn rail waaraan een geweldige Inbetween (Horta) wave plooi hangt. Een wave plooi is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Jaloezie badkamerkwaliteit

Jaloezie 9010 25 mm badkamer kwaliteit

Badkamer jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak
en onderlat in aluminium in plaats van staal.

Vanya

Deze slaapkamer(s) in de Rietlanden voorzien van een mooie Overgordijnstof met dubbele plooi vanya-325 Overgordijnstof KS00542 VANYA 325 AZURE, Breedte van de stof: 295 cm, Samenstelling van de stof: 90% Acryl, 10% Polyester gemêleerde stof.

Duette

In 🤎 Winschoten deze Duettes met zonwerend materiaal met een Bottom-up / Top down geplaats ( bediening op elk gewenste hoogte in te stellen.)