Duette Plissé

Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit / magneet- frame dit is afhankelijk van welk type raam.

 De Duette met Bottom up Top Down wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. (ook mogelijk met een aluminium jaloezie)

Duette zonder boren of schroeven Emmen

Ben je op zoek naar voordelige Plissé of Duette op maat en snelle levering? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

Het frame met een Duette Plissé of een aluminium jaloezie bevestig je met een magneetstrip op het kozijn. Dit systeem werkt bij kunststof, aluminium én houten kozijnen, en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.

Om de ramen te wassen, gaat dankzij de magneet supereenvoudig.

Zeker bij isolerende raambekleding, Gordijnen is maatwerk van groot belang! Je wilt immers wel dat het goed aansluit. Zo voorkom je namelijk dat er alsnog warmte langs het raam ontsnapt. Bovendien straalt raambekleding , Gordijnen op maat luxe uit. Bij VanAatotZ wordt je raambekleding altijd 100% op maat gemaakt.

Duette plisse op maat Emmen

De allerbeste keuze op het gebied van isolatie is een Duette.

Duette heeft een hoge isolatiewaarde.

Dit komt door de stilstaande lucht tussen de twee lagen stof. Hierdoor wordt zowel kou als hitte tegengehouden.

Duette / Plissé het verschil tussen is dat plisségordijnen bestaan uit één stuk stof en Duette uit twee lagen. Gemaakt van plooistoffen, door het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof hebben zij een moderne uitstraling.

Raamdecoratie op maat Emmen

Door de veelzijdigheid van de gordijnen zijn zij geschikt voor ieder interieur, maar met name handig voor ongebruikelijke ramen.

Vraag naar de kleurmogelijkheden per product.

Moderne uni-kleuren, verrassende dessins en verduisterende stoffen, diverse stoffen zijn vlam vertragend en bieden de oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine ramen en voor toepassing in serres.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij VanAatotZ Raambekleding, Gordijnen, Vloeren in Emmen.