Duette Plissé

Ben je op zoek naar voordelige Plissé of Duette op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

Isolerende Duette plissé (kies voor 100% maatwerk)

Zeker bij isolerende raambekleding, Gordijnen is maatwerk van groot belang! Je wilt immers wel dat het goed aansluit. Zo voorkom je namelijk dat er alsnog warmte langs het raam ontsnapt. Bovendien straalt raambekleding & Gordijnen op maat luxe uit. Bij VanAatotZ wordt je raambekleding altijd 100% op maat gemaakt.

En dat voor een zeer voordelige prijs!

Welke gordijnstof isoleert het beste?

De allerbeste keuze op het gebied van isolatie is het plisségordijn. Met name duo plisségordijnen hebben een hoge isolatiewaarde. Dit komt door de stilstaande lucht tussen de twee lagen stof. Hierdoor wordt zowel kou als hitte tegengehouden.

Duette / Plissé het verschil tussen is dat plisségordijnen bestaan uit één stuk stof en Duette uit twee lagen. Gemaakt van plooistoffen, door het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof hebben zij een moderne uitstraling. Door de veelzijdigheid van de gordijnen zijn zij geschikt voor ieder interieur, maar met name handig voor ongebruikelijke ramen.

Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit / magneet- frame dit is afhankelijk van welk type raam.

Bediening d.m.v. optrekkoord

eindeloos koord

LiteRise

SmartCord

Onderlat met bedieningsgreep

Elektrisch bediend.

TruFit

Magneet-Frame

TruFit

 De Duette met Bottom up Top Down wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. (ook mogelijk met een aluminium jaloezie) Ook kunt u onze producten monteren met clips ,wandsteunen en klemsteunen. Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit dit is afhankelijk van welk type raam.

Vraag naar de kleurmogelijkheden per product.

Magneet Frame

Het frame met een Duette Plissé of een aluminium jaloezie bevestig je met een magneetstrip op het kozijn. Dit systeem werkt bij kunststof, aluminium én houten kozijnen, en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.

Om de ramen te wassen, gaat dankzij de magneet supereenvoudig.

Vraag naar de kleurmogelijkheden per product.

Het verschil tussen is dat plisségordijnen bestaan uit één stuk stof en Duette uit twee lagen.

Gemaakt van plooistoffen, door het mooie lijnenspel van de geplisseerde stof hebben zij een moderne uitstraling. Door de veelzijdigheid van de gordijnen zijn zij geschikt voor ieder interieur, maar met name handig voor ongebruikelijke ramen. 

De collectie beschikt over een honingraatstructuur, die er op natuurlijke wijze voor zorgt dat daglicht subtiel gefilterd wordt. Daarnaast zijn de producten erg geschikt voor kamers die verduisterd moeten worden, zoals de slaapkamer. De dubbele plooien zorgen ervoor dat licht geweerd wordt en geven een ruimte daarnaast een erg strakke, rijke en elegante uitstraling.

De honingraatstructuur houdt ’s winters de warmte binnen en de kou buiten, terwijl de warmte in de zomer wordt geweerd door de zonwerende functie. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor verlaging van het energieverbruik.

De producten passen perfect bij vrijwel alle raamtypen, -vormen en -afmetingen. De raambekleding is, als je kiest voor de top down Bottum up optie, van boven en onder te openen, zodat de gewenste hoeveelheid licht en privacy gekozen kan worden.

Moderne uni-kleuren, verrassende dessins en verduisterende stoffen, diverse stoffen zijn vlam vertragend en bieden de oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine ramen en voor toepassing in serres.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding, Gordijnen, Vloeren in Emmen.