Duo-Rolgordijn

Ben je op zoek naar voordelige raambekleding op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

Duo-Rolgordijn VanAatotZ Emmen

Duo-Rolgordijn

De Duo-Rolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de Multishades op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen.

Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

De Multishades wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes,

de Classic, Big en Small en is verkrijgbaar in een 40-tal verschillende stoffen en kleuren. Tevens is de bovenbak van de Multishades leverbaar in 5 verschillende kleuren. Daardoor is er voor ieder raam in ieder interieur een passend product te vinden. Kortom, speel met licht en schaduw zoveel als u wilt!

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding & Gordijnen Vloeren in Emmen.