Inbetween

een mooie inbetween met loodveter van Egger Textiles B.V. De Mara met een wave plooi van 8 cm aan een witte Forest DS rail

Inbetween heeft naast een huiselijke uitstraling natuurlijk ook een functie. Op zonnige dagen filteren ze het felle licht, op koude dagen houden ze de warmte binnen en ze zorgen voor de nodige privacy in je woning.

Afhankelijk van de transparantie van een stof kies je zelf hoe het licht binnenvalt in je huis. Wil je een vitrage of Inbetween stof waarbij er nog steeds veel lichtinval is of kies je voor een black-out gordijn om al het licht buiten te sluiten. Voor iedere kamer, interieur en persoonlijkheid valt er wel iets te vinden. 

Een mooie sfeervolle 8 cm wave plooi Inbetween Burlington Titanium van Egger Textiles B.V.

Wat weer mooi 😍 Mogen we dat zeggen?

𝙅𝙖𝙬𝙚𝙡, 𝙙𝙖𝙩 𝙢𝙤𝙜𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙗𝙚𝙨𝙩 𝙯𝙚𝙜𝙜𝙚𝙣😊

Woning in Bargeres voorzien van een Plissé hordeur van Unilux en een prachtige Vitrage met een mooie linnenlook met dubbele plooi geplaatst op een witte KS rail.

Woning in Nieuw-Amsterdam voorzien van een linnenlook Inbetweens met een 8cm wave plooi van Bmfabrics geplaatst op witte Forest KS rails.

Op de achterdeur een duette Bottum up top down van Suncoblinds geplaatst.

Een basis linnenlook Inbetween uit onze mooie collectie, leverbaar in vele kleuren vanaf € 29,95 pm. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Een woning in Weiteveen voor zien van een mooie Inbetween met een 8 cm wave plooi met een op locatie gebogen Zwarte KS rail. Geïnspireerd? Kom voor informatie of advies /vrijblijvende offerte langs in in de winkel/showroom.

Ook deze woning in Nieuw-schoonebeek voorzien van een prachtige Wave Inbetween Greco met nieuwe hoge kwaliteit zwarte op maat gemaakte zwarte DS gordijnrails.

Deze prachtige appartement/woonkamer in Klazienaveen voorzien van een KS rail van 7 meter met een prachtige 𝑯𝒐𝒓𝒕𝒂 𝑷𝒓𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒆 𝒊𝒏 6 𝒄𝒎 𝒘𝒂𝒗𝒆 𝒑𝒍𝒐𝒐𝒊.

Onze Inbetween Horta is uitgevoerd in tal van zachte poederkleuren, Voorzien van loodveter. Kamerhoog ↨ 300 cm.
Echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Samen de perfecte combinatie om sfeer en privacy te creëren.

STOERE UITSTRALING !!!!!!! 👀👀 In 🤎 Groningen

Mooi naturel tinten gecombineerd met een stoere interieur. De wave gordijnen zijn gemaakt van een soepele vallende Inbetween HORTA, F/cement van BM-Fabrics. Doordat we een zwarte DS rail hebben gekozen komt dit weer mooi terug in rest van de woning. In de keuken hebben we een prachtige zwarte 50mm houten jaloezie met houtnerf geplaatst, die mooi bij de nieuwe keuken past.

Ook de vloer voorzien van een prachtige PVC Visgraat.

Wave

In de Rietlanden hebben we een keukenraam voorzien een mooie houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf. In de woonkamer hebben we een mooie Zwarte DS gordijnrail geplaatst waaraan een wave plooi hangt van B&M Fabrics Horta. Onze Inbetween Horta is echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Een wave plooi 8cm is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Vouwgordijn | Inbetween

In de wijk rietlanden een woning voorzien van Inbetween en vouwgordijnen van het gordijnstof Rodin (EO grijs)

Vouwgordijnen de veelzijdige oplossing!

Met onze kamerhoge stoffen kunnen we vouwgordijnen naadloos verwerken. Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen!

Gordijnstof Rodin Inbetween gordijnstof, dicht geweven met een fijne structuur. Kamerhoog ↨ 305 cm. De stof heeft een loodveter. En in veel kleuren Leverbaar.

Deze woonkamer in 🤎 Eibergen mogen voorzien van nieuwe rails en Vitrage.

Nieuwe rails / runners geruisloos en lopen soepel door de rails.

Greco dubbele plooi / Duette

Een woning in Dalen mogen voorzien van een prachtige Inbetween Greco met een combinatie van Duettes.

Een dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi of Vlaamse kop genoemd. Deze kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het gordijn hangt voller en geeft diepere plooien.