Verticale Jaloezieën

Ben je op zoek naar voordelige raambekleding op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

De verticale jaloezieën van Multisol zijn zeer functioneel. Daarnaast bieden ze sfeer. Deze zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Door de ruime keuze aan uitvoeringen zijn de verticale jaloezieën zeer geschikt voor schuine ramen. 

In de collectie verticale jaloezieën van Multisol vind je kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Verschillende textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar® of een DustblockTM coating. De lamellen zijn leverbaar in een lamelbreedte van 52, 70, 89 en 127 mm.

Ze vergen weinig onderhoud en de lamellen zijn leverbaar in: Textiel 89 /127 mm Aluminium 70/89 mm Kunstof 52/70/89/127 mm

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan  contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding & Gordijnen Vloeren in Emmen.