Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar voordelige houten jaloezieën op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

De jaloezieën zijn beschikbaar in drie verschillende kwaliteiten/ Keuze uit 51verschillende lamelkleuren

Bamboe jaloezie 65mm

65mm bamboe jaloezieën

De op maat gemaakte bamboe jaloezieën van 65mm zijn licht en elegante. Ze zien er bijzonder goed uit voor grote, brede ramen. De 65mm bamboe lamellen zijn licht en dun maar zeer duurzaam – daarom zijn ze nu één van de bestverkochte producten. wij bieden ook nog vele andere kleuren aan zodat u zeker de kleur kunt vinden die het mooist bij uw interieur past!

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Geeft de ruimte aanzienlijk meer gezelligheid en het rustieke materiaal hout geeft al gauw meer sfeer. Als u de lamellen half open zet, komt er een mooie, gefilterde, warme kleur licht naar binnen. Daarnaast zijn ze wat volume betreft wat groter en dat zorgt weer voor extra body aan je ramen én de betreffende ruimte. Deze lamellen zijn in verschillende breedtes en kleuren verkrijgbaar én geschikt voor vochtige ruimten zoals de keuken of de badkamer.

Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen dit is afhankelijk van welk type raam.

De houten varianten zijn echter niet altijd van hout, maar soms ook van bamboe. Er zijn zelfs kunststof jaloezieën die niet van echt hout te onderscheiden zijn. De standaard maat qua lamelbreedte voor houten jaloezieën, is 35,50,65,76 of 90 mm. Welk materiaal je ook kiest, de kleurkeuze is eindeloos. Hetzelfde geldt voor eventueel bijpassend ladderband.

Houten jaloezieën (35mm/50mm/70mm)

Bij een op maat gemaakte jaloezie bepaal je de exacte afmetingen en heb je de keuze uit enorm veel kleuren. Daarnaast biedt een op maat gemaakte jaloezie een aantal opties waarmee je de jaloezie volledig naar jouw wens samenstelt.

Als u de lamellen half open zet, komt er een mooie, gefilterde, warme kleur licht naar binnen.

Daarnaast zijn ze wat volume betreft wat groter en dat zorgt weer voor extra body aan je ramen én de betreffende ruimte.

Bamboe De Bamboe kwaliteit is licht in gewicht, verrassend sterk en heeft een voelbare en   zichtbare houtnerfstructuur. Bamboe is een snelgroeiend gewas dat een toenemende populariteit geniet, omdat het bijdraagt aan een duurzame wereld.

Kunststof Deze kunststof kwaliteit is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en is daarmee ideaal voor de badkamer of keuken. De kunststof items zijn eenvoudig schoon te maken en bijna niet te onderscheiden van echt hout.

Hout De Lindehouten lamellen zijn afgewerkt met een zijdeglanslak. Dit geeft het product een strakke moderne uitstraling.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij VanAatotZ Raambekleding, Gordijnen Vloeren in Emmen.