Houten jaloezieën

Ben je op zoek naar voordelige houten jaloezieën op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Geeft de ruimte aanzienlijk meer gezelligheid en het rustieke materiaal hout geeft al gauw meer sfeer. Als u de lamellen half open zet, komt er een mooie, gefilterde, warme kleur licht naar binnen. Daarnaast zijn ze wat volume betreft wat groter en dat zorgt weer voor extra body aan je ramen én de betreffende ruimte. Deze lamellen zijn in verschillende breedtes en kleuren verkrijgbaar én geschikt voor vochtige ruimten zoals de keuken of de badkamer.

Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen dit is afhankelijk van welk type raam.

De houten varianten zijn echter niet altijd van hout, maar soms ook van bamboe. Er zijn zelfs kunststof jaloezieën die niet van echt hout te onderscheiden zijn. De standaard maat qua lamelbreedte voor houten jaloezieën, is 35,50,65,76 of 90 mm. Welk materiaal je ook kiest, de kleurkeuze is eindeloos. Hetzelfde geldt voor eventueel bijpassend ladderband.

De houten varianten zijn echter niet altijd van hout, maar soms ook van bamboe. Er zijn zelfs kunststof jaloezieën die niet van echt hout te onderscheiden zijn. De standaard maat qua lamelbreedte voor houten jaloezieën, is 35, 50, 65, 76 of 90 mm. Welk materiaal je ook kiest, de kleurkeuze is eindeloos. Hetzelfde geldt voor eventueel bijpassend ladderband.

Houten jaloezieën (35mm/50mm/70mm)

Wij bieden meerdere mogelijkheden aan voor montage op draai kiepramen.

Er zijn zelfs mogelijkheden zonder te boren!

Bij een op maat gemaakte jaloezie bepaal je de exacte afmetingen en heb je de keuze uit enorm veel kleuren. Daarnaast biedt een op maat gemaakte jaloezie een aantal opties waarmee je de jaloezie volledig naar jouw wens samenstelt.

Houten jaloezieën geeft de ruimte aanzienlijk meer gezelligheid en het rustieke materiaal hout geeft al gauw meer sfeer.

Als u de lamellen half open zet, komt er een mooie, gefilterde, warme kleur licht naar binnen.

Daarnaast zijn ze wat volume betreft wat groter en dat zorgt weer voor extra body aan je ramen én de betreffende ruimte.

Deze lamellen zijn in verschillende breedtes en kleuren verkrijgbaar én geschikt voor vochtige ruimten zoals de keuken of de badkamer.

De jaloezieën zijn beschikbaar in drie verschillende kwaliteiten/ Keuze uit 51verschillende lamelkleuren

Bamboe De Bamboe kwaliteit is licht in gewicht, verrassend sterk en heeft een voelbare en   zichtbare houtnerfstructuur. Bamboe is een snelgroeiend gewas dat een toenemende populariteit geniet, omdat het bijdraagt aan een duurzame wereld.

Kunststof Deze kunststof kwaliteit is uitermate geschikt voor vochtige ruimtes en is daarmee ideaal voor de badkamer of keuken. De kunststof items zijn eenvoudig schoon te maken en bijna niet te onderscheiden van echt hout.

Hout De Lindehouten lamellen zijn afgewerkt met een zijdeglanslak. Dit geeft het product een strakke moderne uitstraling.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij VanAatotZ Raambekleding, Gordijnen Vloeren in Emmen.