Rail / Roede op maat

Bij een mooi gordijn hoort een mooie rails. Wij hebben gekozen voor de DS-rail. Deze rail heeft een uniek design en is geschikt voor alle mogelijke plooien. Wij kunnen deze rails leveren tot een lengte van 7 meter uit één stuk.

Ds gordijn rail 7 meter VanAatotZ uit Emmen

Ds rail 7 meter

Maak de rail en roede op maat, passend bij uw interieur. Een duurzame rail met uitstekende hoogwaardige glij-eigenschappen.

Gordijnrails met bocht(en) op maat

Bij een mooi gordijn hoort een mooie rails. Wij hebben gekozen voor de DS-rail. Deze rail heeft een uniek design en is geschikt voor alle mogelijke plooien. Wij kunnen deze rails leveren tot een lengte van 7 meter uit één stuk.

Het kiezen van de juiste gordijnrail is belangrijk. Voorkom losse bochtjes of hinderlijke lasnaden in de rail en kies voor een topkwaliteit witte KS aluminiumrail uit één stuk. Dat kan zelfs tot 7 meter lengte ononderbroken.

Wil je de rails gebogen hebben? Dan kunnen wij dat ook voor je regelen!

De door u gewenste gordijnrails worden nauwkeurig door ons persoonlijk gebogen. De kwaliteit van de rails zijn hoog, dat het aluminium zeer geschikt is om te buigen. Met speciaal buigapparatuur worden de gordijnrails  in iedere gewenste vorm en maat gebogen in onze eigen werkplaats. De glijders zijn geschikt voor de KS gordijnrails, dit is een handbediend railsysteem.

De KS gordijnrails is ook geschikt voor complexere situaties, bijvoorbeeld voor erkers. Hoogwaardige kwaliteit en glijden soepel en geruisloos.

KS Gordijn Rails

DS Gordijn Rails

De DS-lijn is voor de liefhebber van een strak vormgegeven gordijnrail. Dit handbediend gordijnrailsysteem is geschikt voor lichte- en middelzware gordijnen. DS gordijnrails is een breedspoor gordijnrails, gordijnen met meegeleverde waveglijders passen in deze gordijnrails.

De DS gordijnrails ook genaamd Aluminium WAVE Gordijnrails oftewel de Wave Rail is de beste en mooiste Wave gordijnrails die u in deze prijsklasse kunt vinden. Ook in de kleur wit leverbaar.

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met één van onze stylisten.

INDIEN U GORDIJNEN OP MAAT WILT BESTELLEN KUNT U VRIJBLIJVENDE INFORMATIE AANVRAGEN

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.