Laminaat

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn makkelijk te installeren. Dankzij het click systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw vloer zelf afhalen of laten bezorgen. Tevens bieden wij tegen een meerprijs de vloer door een vakman te laten leggen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Makkelijk te installeren. Dankzij het click systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw vloer zelf afhalen of laten bezorgen.

Of maak je liever gebruik van onze vloerlegservice? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Natuurlijk, authentiek en modern en transformeert uw kamer in een oase van rust. De laminaat collectie is verkrijgbaar in verschillende diktes, formaten en oppervlakken, voor elke sfeer en elke vereiste. Perfect nagebootste houtnerf en authentieke stenen structuren geven uw kamers een gezellige uitstraling. Natuurlijke grondstoffen zorgen voor gezond en duurzaam product. Met een zeer resistente coating kiest u een vloer die u voldoet aan uw wensen.

Een leuk huis met een gezonde leefomgeving en een goed gevoel.

De belangrijkste voordelen in één oogopslag:

Robuust en slijtvast.
Moderne en authentieke decors.
A-kwaliteit.
Eenvoudig kliksysteem.
Geschikt voor vloerverwarming.
Gezonde woonomgeving.
Hygiënisch.

De extra lange planken stralen luxe uit en zijn perfect voor grote ruimtes. Deze stijlvolle giganten creëren diepte en geven je vloer tegelijk extra cachet. Zo maak je een grote ruimte nog groter.

Brede planken.

Vlak, tweezijdige groef (2V) of vierzijdige groef (4V).

Een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht.

Ondervloer

50 verschillende ondervloeren. Op rol, plaatjes, zwevend of verlijmd, voor iedere vloer de juiste oplossing!

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met één van onze stylisten. Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.