Laminaat

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn makkelijk te installeren. Dankzij het click systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw vloer zelf afhalen of laten bezorgen. Tevens bieden wij tegen een meerprijs de vloer door een vakman te laten leggen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Makkelijk te installeren. Dankzij het click systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om de vloer zelf te leggen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw vloer zelf afhalen of laten bezorgen.

Of maak je liever gebruik van onze vloerlegservice? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Natuurlijk, authentiek en modern en transformeert uw kamer in een oase van rust. De laminaat collectie is verkrijgbaar in verschillende diktes, formaten en oppervlakken, voor elke sfeer en elke vereiste. Perfect nagebootste houtnerf en authentieke stenen structuren geven uw kamers een gezellige uitstraling. Natuurlijke grondstoffen zorgen voor gezond en duurzaam product. Met een zeer resistente coating kiest u een vloer die u voldoet aan uw wensen.

Een leuk huis met een gezonde leefomgeving en een goed gevoel.

De belangrijkste voordelen in één oogopslag:

Robuust en slijtvast.
Moderne en authentieke decors.
A-kwaliteit.
Eenvoudig kliksysteem.
Geschikt voor vloerverwarming.
Gezonde woonomgeving.
Hygiënisch.

De collectie bestaat uit totaal 40 kleuren waarvan 3 tegel designs.

Extra lange planken.

De extra lange planken stralen luxe uit en zijn perfect voor grote ruimtes. Deze stijlvolle giganten creëren diepte en geven je vloer tegelijk extra cachet. Zo maak je een grote ruimte nog groter.

Brede planken.

Vlak, tweezijdige groef (2V) of vierzijdige groef (4V).

Een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht.

OH 70

LAMINAAT ONDERHOUD

Lecol Refresher OH70 is een speciaal fosfaatvrij reinigingsmiddel voor laminaat en harde kunststofvloeren dat tevens een antistatische beschermingsfilm achterlaat.

Droogt zonder strepen op.

Lecol Refresher OH70 is geschikt voor alle afwasbare materialen zoals vloeren, kachels, sanitair, kunststof oppervlaken. Vloer nooit te vochtig afnemen!!
Naspoelen of droogwrijven is alleen bij glas noodzakelijk.
Gebruiksfrequentie: Wekelijks

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding & Gordijnen Vloeren in Emmen.