PVC

Pvc betekenis: polyvinylchloride.

Een pvc dryback vloer is een vloer die rechtstreeks op een geëgaliseerde vloer wordt gelijmd en de ondervloer moet dan ook werkingsvrij zijn.

Doordat de pvc zo dun is kan de warmte van vloerverwarming of vloerkoeling optimaal door de vloer heen komen. Een pvc dryback vloer wordt dan ook als zeer aangenaam ervaren door mensen die vloerverwarming of vloerkoeling gebruiken. Ook de akoestiek wordt door pvc enorm verbeterd, pvc is soepel waardoor het geluid veel beter wordt geabsorbeerd en het prettig loopt.

Ook wanneer je overal dezelfde vloer wilt, is pvc een uitkomst want je kunt het zonder problemen gebruiken in vochtige ruimtes. Wanneer je de muren tot aan de grond afwerkt, is het plaatsen van een plint bij een pvc vloer niet meer nodig. De vloer kan strak tegen de muur worden verlijmd.

𝕎𝕀𝕊𝕋 𝕁𝔼 𝔻𝔸𝕋?

𝐕𝐢𝐬𝐠𝐫𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐥𝐨𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐚𝐥 𝐞𝐞𝐮𝐰𝐞𝐧𝐨𝐮𝐝 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐧 𝐧𝐨𝐠 𝐬𝐭𝐞𝐞𝐝𝐬 𝐞𝐧𝐨𝐫𝐦 𝐩𝐨𝐩𝐮𝐥𝐚𝐢𝐫.

pvc Gelasta visgraat 4400

Visgraat

De visgraat vloer is de interieur trend van het moment!

PVC is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

Wij verkopen ook biesjes bij PVC. 

Pvc-vloeren zijn, duurzaam, ijzersterk en muisstil, maar leveren ook veel flexibiliteit op. Een pvc-vloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een combinatie met vloerverwarming en – koeling. Pvc is bovendien een geschikte vloer voor bijna elke ruimte in een woning.

Onze Leveranciers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. Tevens bieden wij tegen een meerprijs de vloer door een vakman te laten leggen.

Wil je gebruik maken van onze vloerlegservice? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Ontdek de voordelen van de Identity PVC Flooring collectie
Identity is een moderne collectie PVC vloeren die volledig is afgestemd op de huidige trends, maar wel haar eigen identiteit behouden heeft. Naast de betonlook hebben alle vloeren een natuurlijke uitstraling, nauwelijks te onderscheiden van een houten vloer.
Alle PVC vloeren uit de Identity collectie zijn slijtvast, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, geluiddempend, brandwerend, natuurgetrouw en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Bent u uitgekeken op uw plavuizen vloer maar heeft u geen zin om deze eruit te halen? Dan biedt een PVC vloer uitkomst. Deze vloer kan namelijk rechtstreeks over de plavuizen worden gelegd.

Een plavuizen vloer wordt tegenwoordig niet meer zo vaak aangelegd, maar bevindt zich nog wel in veel huizen. Wanneer u bent uitgekeken op deze vloer of wanneer u een huis koopt met een plavuizen vloer die u niet wilt, zult u een nieuwe vloer moeten nemen.

Een plavuizen vloer eruit slopen is een enorme klus. Gelukkig biedt een PVC vloer uitkomst.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding Gordijnen Vloeren in Emmen.