PVC

Nieuw!!!! Ultramatte pvc vloeren de ideale basis voor woongenot

๐•Ž๐•€๐•Š๐•‹ ๐•๐”ผ ๐”ป๐”ธ๐•‹?

๐•๐ข๐ฌ๐ ๐ซ๐š๐š๐ญ ๐ฏ๐ฅ๐จ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐š๐ฅ ๐ž๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง๐จ๐ฎ๐ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง ๐ง๐จ๐  ๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐๐ฌ ๐ž๐ง๐จ๐ซ๐ฆ ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐š๐ข๐ซ.

De visgraat vloer is de interieur trend van het moment!

Visgraat

PVC is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

Onze Leveranciers spelen met stijlvolle, vernieuwende en creatieve motieven voortdurend in op de laatste trends. Tevens bieden wij tegen een meerprijs de vloer door een vakman te laten leggen.

Op zoek naar vloeren inspiratie? U vindt het hier

908-8014 Identity Collectie

Bent u uitgekeken op uw plavuizen vloer maar heeft u geen zin om deze eruit te halen?

Een pvc dryback vloer is een vloer die rechtstreeks op een geรซgaliseerde vloer wordt gelijmd en de ondervloer moet dan ook werkingsvrijย zijn.

Dan biedt een PVC vloer uitkomst. Deze vloer kan namelijk rechtstreeks over de plavuizen worden gelegd.

Een plavuizen vloer wordt tegenwoordig niet meer zo vaak aangelegd, maar bevindt zich nog wel in veel huizen.

Wanneer u bent uitgekeken op deze vloer of wanneer u een huis koopt met een plavuizen vloer die u niet wilt, zult u een nieuwe vloer moeten nemen.

Doordatย de pvc zo dun is kan de warmte van vloerverwarming of vloerkoeling optimaal door de vloer heen komen.

Een pvc dryback vloer wordt dan ook als zeer aangenaam ervaren door mensen die vloerverwarming of vloerkoeling gebruiken.

Ook de akoestiek wordt door pvc enorm verbeterd, pvc is soepel waardoor het geluid veel beter wordt geabsorbeerd en het prettig loopt.

Ook wanneer je overal dezelfde vloer wilt, is pvc een uitkomst want je kunt het zonder problemen gebruiken in vochtige ruimtes.

Wanneer je de muren tot aan de grond afwerkt, is het plaatsen van een plint bij een pvc vloer niet meer nodig.

De vloer kan strak tegen de muur worden verlijmd.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij VanAatotZ Raambekleding Gordijnen Vloeren in Emmen.