Inbetween Vitrage

Naast een huiselijke uitstraling hebben Inbetweens natuurlijk ook een functie. Op zonnige dagen filteren ze het felle licht, op koude dagen houden ze de warmte binnen en ze zorgen voor de nodige privacy in je woning.

Afhankelijk van de transparantie van een stof kies je zelf hoe het licht binnenvalt in je huis. Wil je een vitrage of Inbetween stof waarbij er nog steeds veel lichtinval is of kies je voor een black-out gordijn om al het licht buiten te sluiten. Voor iedere kamer, interieur en persoonlijkheid valt er wel iets te vinden. 

Nog geen keuzestress van alle mogelijke opties? Goed, want we zijn nog niet gedaan! Naast de kleur, stof en transparantheid kan je ook kiezen welk soort ophangsysteem je wilt voor je gordijnen. 

Op zoek naar Raambekleding en Gordijnen inspiratie U vindt het hier!

Vitrage

Vitrages (ook wel glasgordijnen) zijn dunne gordijnen die inkijk voorkomen en het zonlicht enigszins blokkeert. Niet alleen functioneel maar vooral ook decoratief! Wij bieden keus uit heel veel soorten vitrage stoffen, die naar uw wens worden geconfectioneerd. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel plooien u wilt, en wat voor zoom. We hebben verschillende kleuren en wevingen beschikbaar. B&M Fabrics Inbetween Vitrage

Inbetween

Een Inbetween gordijn wordt veel gebruikt als tussen oplossing van een overgordijn en een vitrage.

Inbetween zorgen ervoor dat het licht op een gefilterde wijze naar binnen valt. De gefilterde lichtinval zorgt voor een prachtige sfeervol effect en kun je vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken, ze zijn wel lichtdoorlatend, maar houden de zonnestralen wel enigszins tegen. Hierdoor heeft u minder last van felle zonnestralen die naar binnen schijnen.

De dikte van de Inbetween stof bepaalt uiteindelijk de lichtinval in de ruimte.

Kies uw stof | Altijd de nieuwste collectie

Kies uw plooi | Breed scala aan confectiemogelijkheden

Kies uw afwerking

Bij VanAatotZ helpen we je graag bij het kiezen van jouw Gordijnen zodat het helemaal past bij jouw stijl, situatie en budget. Daarvoor komen we graag bij U thuis en kunnen we gelijk inmeten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook bent U van harte welkom in onze showroom ook hier informeren wij u graag over alle mogelijkheden en opties. Vanzelfsprekend kunt en mag u zelf ook materialen mee naar huis nemen om te ontdekken of uw ideeën en plannen ook in de praktijk goed overkomen.

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.