Inbetween Vitrage

Inbetween Linnenlook Stofbreedte: โ†จ 300 cm

Onze Inbetween Horta ( in 19 zachte poeder kleuren leverbaar) is echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur. We zeggen het af en toe maar niet vaak genoeg. Gordijnen maken echt het verschil in je woning. Ze filteren het licht dat binnen komt, verbeteren de akoestiek en zorgen vooral voor een huiselijke sfeer in iedere ruimte.

Op zoek naar Raambekleding en Gordijnen inspiratie U vindt het hier!

Horta Prestine wave VanAatotZ Emmen

Vitrage

Vitrages (ook wel glasgordijnen) zijn dunne gordijnen die inkijk voorkomen en het zonlicht enigszins blokkeert. Niet alleen functioneel maar vooral ook decoratief! Wij bieden keus uit heel veel soorten vitrage stoffen, die naar uw wens worden geconfectioneerd. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel plooien u wilt, en wat voor zoom. We hebben verschillende kleuren en wevingen beschikbaar. B&M Fabrics Inbetween Vitrage

Inbetween

Een Inbetween gordijn wordt veel gebruikt als tussen oplossing van een overgordijn en een vitrage.

Inbetween zorgen ervoor dat het licht op een gefilterde wijze naar binnen valt. De gefilterde lichtinval zorgt voor een prachtige sfeervol effect en kun je vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken, ze zijn wel lichtdoorlatend, maar houden de zonnestralen wel enigszins tegen. Hierdoor heeft u minder last van felle zonnestralen die naar binnen schijnen.

De dikte van de Inbetween stof bepaalt uiteindelijk de lichtinval in de ruimte.

Kies uw stof | Altijd de nieuwste collectie

Kies uw plooi | Breed scala aan confectiemogelijkheden

Kies uw afwerking

Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met รฉรฉn van onze stylisten.

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.