Aluminium Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën. Met keuze uit 150 verschillende lamelkleuren, vernieuwde opties en moderne design mogelijkheden.

Schuifknop bediening voor ingespannen modellen zoals de TruFit en het Magneet Frame.
De schuifknop bediening geeft een elegante uitstraling en is eenvoudig te bedienen aan de onderzijde van de jaloezie. Dé oplossing voor hoge raampartijen.

In de volksmond ook wel luxaflex genoemd

Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Met de aluminium jaloezieën kunt u spelen met licht. Het product is leverbaar in meerdere breedtes waardoor ook een soort shutterlook mogelijk is. Met een brede ladderband wordt het geheel strak en modern. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Als je jouw raamdecoratie niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit dit is afhankelijk van welk type raam.

TruFit Jaloezie

TruFit

 Een jaloezie met Bottom up Top Down wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. (ook mogelijk met een Duette)

Ook kunt u onze producten monteren met clips ,wandsteunen en klemsteunen.

Als je jouw raambekleding niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit dit is afhankelijk van welk type raam.

Vraag naar de kleurmogelijkheden per product.

Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën / Nieuw Mega View 25 / 50 mm lamel

Door een speciale manier van tuimelen zorgt de Mega View Aluminium Jaloezieën voor een grotere opening tussen de lamellen. Deze mogelijkheid is naast de 25 mm lamel, vanaf nu ook beschikbaar voor jaloezieën met een 50 mm lamel.

De aluminium jaloezie sluit als een standaard jaloezie maar bij het openen ontstaat er een ruime doorkijk. Deze uitvoering geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft.

aluminium jaloezie

Badkamer kwaliteit

Badkamerkwaliteit (16/25/35/50/70 mm)
Jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak
en onderlat in aluminium in plaats van staal.
Let op: Aluminium lamellen zijn niet bestand tegen zeepresten i.v.m.
oxideren. Reinigen en ventileren bevordert de levensduur van uw
product.

Aluminium Jaloezieën  (Lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en 70 mm / Ladderband (10 / 25 / 38 mm)

Bij een op maat gemaakte jaloezie bepaal je de exacte afmetingen en heb je de keuze uit enorm veel kleuren met kras vaste lak. Daarnaast biedt een op maat gemaakte jaloezie een aantal opties waarmee je de jaloezie volledig naar jouw wens samenstelt.

Dit type raambekleding bestaat uit horizontale stroken, die in verschillende breedtes te krijgen zijn.

Aluminium Jaloezieën zijn in alle vormen en maten en kunnen een esthetische aanvulling zijn op je interieur, qua kleur en afwerking heb je vaak alle vrijheid. Met een beetje zoek- en puzzelwerk weet je dus zeker dat jouw jaloezieën naadloos aansluiten bij de rest van je interieur.

Het voordeel aan jaloezieën  is dat ze altijd een bepaalde mate van privacy creëren; ze belemmeren het zicht van voorbijgangers zonder direct een heel gesloten gevoel uit te stralen.

Alle 25 / 50 / 70 mm jaloezieën (kunnen) worden uitgevoerd met ladderband 10 / 25 / 38 mm.

Het verschil met een ladderband is dat er een beide kanten een stoffen band zit die van boven naar beneden loopt over de jaloezieën. Bij een ladderkoord zijn de gaatjes in de jaloezieën waar de koorden doorheen lopen zichtbaar, waardoor er ook wat licht door komt, bij een ladderband worden deze gaatjes bedekt. Daarnaast geeft een ladderband uw jaloezieën een leuke decoratieve uitstraling en kunt u de jaloezieën goed combineren met uw inrichting.

Aluminium Jaloezieën zonder boren

Als je jouw raamdecoratie niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit dit is afhankelijk van welk type raam.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.