Aluminium Jaloezieën

Ben je op zoek naar voordelige Aluminium Jaloezieën op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

In de volksmond ook wel luxaflex genoemd

Horizontale Jaloezieën. Met keuze uit 150 verschillende lamelkleuren, vernieuwde opties en moderne design mogelijkheden.

Schuifknop bediening voor ingespannen modellen zoals de TruFit en het Magneet Frame.
De schuifknop bediening geeft een elegante uitstraling en is eenvoudig te bedienen aan de onderzijde van de jaloezie. Dé oplossing voor hoge raampartijen.

Aluminium Jaloezieën

Met de aluminium jaloezieën kunt u spelen met licht. Het product is leverbaar in meerdere breedtes waardoor ook een soort shutterlook mogelijk is. Met een brede ladderband wordt het geheel strak en modern. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Als je jouw raamdecoratie niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen of TruFit dit is afhankelijk van welk type raam.

TruFit jaloezie

Bij het gebruik van TruFit worden er profielen ( in diverse kleuren leverbaar) op het glas of het kozijn geplakt, vervolgens wordt hierin de raambekleding bevestigd. Eenvoudig monteren zonder te boren én het raam kan gewoon open of dicht.

MAGNEET FRAME

Bij montage van het Magneet Frame wordt er een magneetstrip op het kozijn geplakt. Hier wordt het frame (in diverse kleuren leverbaar)op bevestigd, vervolgens kan raambekleding zoals aluminium jaloezieën, Duette en Plissé geplaatst worden. Je monteert het zonder te boren, handig voor aluminium en kunststof kozijnen. Ook is het toe te passen bij houten kozijnen, waarbij je rekening moet houden met de vlakheid.

Aluminium Jaloezieën / Nieuw Mega View 25 / 50 mm lamel

Door een speciale manier van tuimelen zorgt de Mega View Aluminium Jaloezieën voor een grotere opening tussen de lamellen. Deze mogelijkheid is naast de 25 mm lamel, vanaf nu ook beschikbaar voor jaloezieën met een 50 mm lamel.

De aluminium jaloezie sluit als een standaard jaloezie maar bij het openen ontstaat er een ruime doorkijk. Deze uitvoering geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft.

Badkamer kwaliteit

Badkamerkwaliteit (16/25/35/50/70 mm) Jaloezieën van dit type worden geleverd met een bovenbak en onderlat in aluminium in plaats van staal. Let op: Aluminium lamellen zijn niet bestand tegen zeepresten i.v.m. oxideren. Reinigen en ventileren bevordert de levensduur van uw product.

Aluminium Jaloezieën  (Lamelbreedtes 16, 25, 35, 50 en 70 mm / Ladderband (10 / 25 / 38 mm)

Het voordeel aan jaloezieën  is dat ze altijd een bepaalde mate van privacy creëren; ze belemmeren het zicht van voorbijgangers zonder direct een heel gesloten gevoel uit te stralen.

Alle 25 / 50 / 70 mm jaloezieën (kunnen) worden uitgevoerd met ladderband 10 / 25 / 38 mm.

Het verschil met een ladderband is dat er een beide kanten een stoffen band zit die van boven naar beneden loopt over de jaloezieën. Bij een ladderkoord zijn de gaatjes in de jaloezieën waar de koorden doorheen lopen zichtbaar, waardoor er ook wat licht door komt, bij een ladderband worden deze gaatjes bedekt. Daarnaast geeft een ladderband uw jaloezieën een leuke decoratieve uitstraling en kunt u de jaloezieën goed combineren met uw inrichting.

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.