Gordijnen

Inbetween / Overgordijn / Vouwgordijn

Een prachtig ๐Ÿ‘Œ appartement in Emmerhout 3 kamers mogen voorzien van een:

Inbetween Greco /Overgordijn Knee /Vouwgordijn Greco

Bmfabrics

Deze hangen aan een opmaat gemaakte witte KS-rails.

Wave plooi 8 cm.

Vandaag weer een prachtige woning in Weiteveen voor zien van een mooie Inbetween met een 8 cm wave plooi met een op locatie gebogen Zwarte KS rail. Geรฏnspireerd? Kom voor informatie of advies /vrijblijvende offerte langs in in de winkel/showroom.

Gordijn Herringbone

Dit mooie motief met een wave plooi hangend aan een zwarte gebogen KS rail zorgt ervoor dat je gordijnen zich echt onderscheiden van de rest.

๐‘ฐ๐’๐’ƒ๐’†๐’•๐’˜๐’†๐’†๐’ ๐‘ฎ๐’“๐’†๐’„๐’ ๐Ÿ˜

Ook deze woning mogen voorzien van een prachtige Wave Inbetween Greco met nieuwe hoge kwaliteit zwarte op maat gemaakte zwarte DS gordijnrails

De waveplooi is een zeer moderne manier van confectioneren. Aan de bovenkant wordt een transparante wave band aan de stof gestikt. Bij het openen van een gordijn wordt ervoor gezorgd dat de plooien steeds dezelfde golfvorm behouden en op exacte afstand van mekaar hangen. De diepte van de golf kan je zelf bepalen. Deze confectiewijze kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het wavegordijn is de perfecte oplossing voor grote en/of hoge ramen.

Privacy en Sfeer Horta en Nouvelle

Ook in Klazienaveen hebben een perfecte combinatie mogen creรซren van privacy en sfeer.

Horta, P/Pristine. Gladde, fijn geweven , basic Inbetween gordijnstof. Uitgevoerd en tal van zachte poederkleuren. Voorzien van loodveter. Kamerhoog โ†จ 300cm.

Met een overgordijn de nouvelle een soepel vallende gordijnstof, kleur 15 โ†จ 290 cm met verzwaringskoord in 38 verschillende kleuren.

De door u gewenste gordijnrails worden nauwkeurig door ons persoonlijk gebogen. De kwaliteit van de rails zijn hoog . Met speciaal buigapparatuur worden de gordijnrails in iedere gewenste vorm en maat gebogen.

Een perfect combinatie van privacy en sfeer Wave plooi 8 cm / Plissรฉs

Een slaapkamer voorzien van een mooi luxe wave overgordijn Feast (Feast is een kwaliteit geweven gordijnstof ) met strak vormgegeven DS gordijnrail.

De kunstof draai-kiepramen hebben we voorzien van een Bottom up Top down ๐—ฃ๐—น๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ถ๐—ท๐—ป.

Deze is rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen.(๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ท๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป)

๐”น๐•š๐•Ÿ๐•Ÿ๐•–๐•Ÿ ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€

Deze prachtige appartement/woonkamer in Klazienaveen voorzien van een KS rail van 7 meter met een prachtige ๐‘ฏ๐’๐’“๐’•๐’‚ ๐‘ท๐’“๐’†๐’”๐’•๐’Š๐’๐’† ๐’Š๐’ 6 ๐’„๐’Ž ๐’˜๐’‚๐’—๐’† ๐’‘๐’๐’๐’๐’Š.

Onze Inbetween Horta is uitgevoerd in tal van zachte poederkleuren, Voorzien van loodveter. Kamerhoog โ†จ 300 cm.
Echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Samen de perfecte combinatie om sfeer en privacy te creรซren.

STOERE UITSTRALING !!!!!!! ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ In ๐ŸคŽ Groningen

Mooi naturel tinten gecombineerd met een stoere interieur. De wave gordijnen zijn gemaakt van een soepele vallende Inbetween HORTA, F/cement van BM-Fabrics. Doordat we een zwarte DS rail hebben gekozen komt dit weer mooi terug in rest van de woning. In de keuken hebben we een prachtige zwarte 50mm houten jaloezie met houtnerf geplaatst, die mooi bij de nieuwe keuken past.

Ook de vloer voorzien van een prachtige PVC Visgraat.

Wave

Deze woning in de Rietlanden hebben we de keukenraam voorzien een mooie houten jaloezie 50 mm zwart met een houtnerf. In de woonkamer hebben we een mooie Zwarte DS gordijnrail geplaatst waaraan een wave plooi hangt van B&M Fabrics Horta. Onze Inbetween Horta is echt een favoriet van iedereen en begrijpelijk deze stof valt prachtig, laat een mooi lichtspel achter en brengt rust in je interieur.

Een wave plooi 8cm is een gordijn met type plooi die dankzij speciale runners altijd perfect in vorm blijft. Het wave gordijn hangt in een gelijke vorm onder de rails. De plooi heeft de vorm van een golf, vandaar de naam.

Vouwgordijn | Inbetween

Deze prachtige woning aan het water in de wijk Rietlanden voorzien van Inbetween en vouwgordijnen van het gordijnstof Rodin (EO grijs)

Vouwgordijnen de veelzijdige oplossing!

Met onze kamerhoge stoffen kunnen we vouwgordijnen naadloos verwerken. Met een maximum breedte van 5,8 meter zijn onze vouwgordijnen ideaal zelfs voor extra grote raampartijen!

Gordijnstof Rodin Inbetween gordijnstof, dicht geweven met een fijne structuur. Kamerhoog โ†จ 305 cm. De stof heeft een loodveter. En in veel kleuren Leverbaar.

Inbetween met een overgordijn

Luxe hotelgevoel, maar dan gewoon bij jou thuis. Mooi vallende vitrage (puur) afgewerkt met een overgordijn Duke. Een interieur stijl dat zich kenmerkt door een opgeruimde luxe uitstraling met het gebruik van mooie hoogwaardige materialen.

Deze woonkamer in ๐ŸคŽ Eibergen mogen voorzien van nieuwe rails en Vitrage.

Nieuwe rails / runners geruisloos en lopen soepel door de rails

Greco dubbele plooi / Duette

Ook deze woning in Dalen mogen voorzien van een prachtige Inbetween Greco met een combinatie van Duettes.

Een dubbele plooi wordt ook wel vlinderplooi of Vlaamse kop genoemd. Deze kan gebruikt worden voor ieder type gordijnstof. Het gordijn hangt voller en geeft diepere plooien.