Gordijnen

Overgordijnen

HERRINGBONE E7 eiffel

Herringbone wave plooi

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid. De combinatie van de juiste stof, kleur en design is daarom van groot belang! VanAatotZ biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd.

Kamerhoog

Greco kamerhoog

Greco kamerhoog

Bij kamerhoge gordijnen worden er geen banen aan elkaar genaaid: het gordijn bestaat uit één stuk stof , hierdoor zie je ook geen naden in de gordijnen.

Bij kamerbrede gordijnen is de stofbreedte beperkt. Daarom heb je meerdere verticale banen nodig om een oppervlakte te bedekken. Wanneer je stoffen met design neemt, zijn kamerhoge gordijnen dan ook aan te raden. Zeker als je kiest voor een waveplooi.

Verduisterend

Degradee

Degradee

Verduisterende gordijnen (kamerhoge) zijn vooral in je slaapkamer ideaal voor een aangename, rustgevende sfeer. Je houdt immers het licht tegen waardoor je optimaal tot rust kunt komen.

Ook op een kantoor of in een televisie- of gamekamer is het fijn om hinderend zonlicht buiten te kunnen sluiten en biedt een verduisterend gordijn een oplossing.

Black out

Black-out stoffen, ook bekend als lichtdichte stoffen, zorgen voor een volledige verduistering. Ze blokkeren 100% van het licht door de lichtdichte coating op de achterzijde van de stof. Black-out stoffen zijn heel functioneel in kamers waar het heel donker moet zijn zoals slaapkamers. Ze zijn vaak ook een goedkoper omdat je de gordijnen niet hoeft te voeren.

Dim-out

Met dim-out krijg je een donker makende werking en is geschikt voor bijvoorbeeld woon- en eetkamers. Een black-out blokkeert het licht volledig omdat deze stoffen een extra licht werende coating bevatten en deze stoffen zijn dus erg geschikt voor slaapkamers.

Sun-block

Met Sun Block brengt deze gordijnencollectie een noviteit: Sun Block. Hierbij is een metalen coating aangebracht op de achterkant van de gordijnstof die ervoor zorgt dat zonlicht wordt gereflecteerd.

Zodoende zijn deze gordijnen perfect als zonwering te gebruiken en kunnen deze goed worden toegepast in werkruimtes, gamekamers (geen zon die in je beeldscherm schijnt) en slaapkamers.

Door Sun Block heeft men meer privacy en minder last van fel licht in huis en wordt de koelte in huis behouden in de zomer en de warmte binnen in de winter, energiebesparend dus! Sun Block gordijnen zijn geluidsabsorberend, licht, vallen soepel en zijn bovenal erg sfeervol.

Toch liever zicht op het echte werk? In onze showroom hebben we verschillende stalen en showbanen en demo’s hangen, en bezitten we verschillende stalenboeken van de leveranciers waar we mee samenwerken.