Gordijnen

Overgordijnen

HERRINGBONE E7 eiffel

Herringbone wave plooi

Overgordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid. De combinatie van de juiste stof, kleur en design is daarom van groot belang! VanAatotZ biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen welke naadloos worden geconfectioneerd.

Kamerhoog

Greco kamerhoog

Greco kamerhoog

Bij kamerhoge gordijnen worden er geen banen aan elkaar genaaid: het gordijn bestaat uit één stuk stof , hierdoor zie je ook geen naden in de gordijnen.

Bij kamerbrede gordijnen is de stofbreedte beperkt. Daarom heb je meerdere verticale banen nodig om een oppervlakte te bedekken. Wanneer je stoffen met design neemt, zijn kamerhoge gordijnen dan ook aan te raden. Zeker als je kiest voor een waveplooi.

Verduisterend

Degradee

Degradee

Verduisterende gordijnen (kamerhoge) zijn vooral in je slaapkamer ideaal voor een aangename, rustgevende sfeer. Je houdt immers het licht tegen waardoor je optimaal tot rust kunt komen.

Ook op een kantoor of in een televisie- of gamekamer is het fijn om hinderend zonlicht buiten te kunnen sluiten en biedt een verduisterend gordijn een oplossing.

Black out

Black-out stoffen, ook bekend als lichtdichte stoffen, zorgen voor een volledige verduistering. Ze blokkeren 100% van het licht door de lichtdichte coating op de achterzijde van de stof. Black-out stoffen zijn heel functioneel in kamers waar het heel donker moet zijn zoals slaapkamers. Ze zijn vaak ook een goedkoper omdat je de gordijnen niet hoeft te voeren.

Dim-out

Met dim-out krijg je een donker makende werking en is geschikt voor bijvoorbeeld woon- en eetkamers. Een black-out blokkeert het licht volledig omdat deze stoffen een extra licht werende coating bevatten en deze stoffen zijn dus erg geschikt voor slaapkamers.

Bij VanAatotZ helpen we je graag bij het kiezen van jouw Gordijnen zodat het helemaal past bij jouw stijl, situatie en budget. Daarvoor komen we graag bij U thuis en kunnen we gelijk inmeten. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ook bent U van harte welkom in onze showroom ook hier informeren wij u graag over alle mogelijkheden en opties. Vanzelfsprekend kunt en mag u zelf ook materialen mee naar huis nemen om te ontdekken of uw ideeën en plannen ook in de praktijk goed overkomen.