Vloeren

Laminaat

Makkelijk te installeren. Dankzij het click systeem is het voor de handige doe-het-zelver vrij eenvoudig om deze vloeren zelf te leggen. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw vloer zelf af te halen of laten bezorgen.

Of maak je liever gebruik van onze vloerlegservice? Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

Pvc Dryback

Pvc betekenis: polyvinylchloride.

Een pvc dryback vloer is een vloer die rechtstreeks op een geëgaliseerde vloer wordt gelijmd en de ondervloer moet dan ook werkingsvrij zijn.

Doordat de pvc zo dun is kan de warmte van vloerverwarming of vloerkoeling optimaal door de vloer heen komen. Een pvc dryback vloer wordt dan ook als zeer aangenaam ervaren door mensen die vloerverwarming of vloerkoeling gebruiken. Ook de akoestiek wordt door pvc enorm verbeterd, pvc is soepel waardoor het geluid veel beter wordt geabsorbeerd en het prettig loopt. Ook wanneer je overal dezelfde vloer wilt, is pvc een uitkomst want je kunt het zonder problemen gebruiken in vochtige ruimtes. Wanneer je de muren tot aan de grond afwerkt, is het plaatsen van een plint bij een pvc vloer niet meer nodig. De vloer kan strak tegen de muur worden verlijmd.

Bent u uitgekeken op uw plavuizen vloer maar heeft u geen zin om deze eruit te halen? Dan biedt een PVC vloer uitkomst. Deze vloer kan namelijk rechtstreeks over de plavuizen worden gelegd. Een plavuizen vloer wordt tegenwoordig niet meer zo vaak aangelegd, maar bevindt zich nog wel in veel huizen. Wanneer u bent uitgekeken op deze vloer of wanneer u een huis koopt met een plavuizen vloer die u niet wilt, zult u een nieuwe vloer moeten nemen. Een plavuizen vloer eruit slopen is een enorme klus. Gelukkig biedt een PVC vloer uitkomst.

Coretec Naturals Megastone

Heeft u behoefte aan meer inspiratie neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom bij Van Aa tot Z Raambekleding & Gordijnen Vloeren in Emmen.

Onze showroom is op elke werkdag geopend van 09.30/17.00 uur.