Vloeren

𝕧𝕚𝕤𝕘𝕣𝕒𝕒𝕥

Wij hebben deze prachtige pvc visgraat vloer mogen leggen in Emmen.

🔍Allereerst is de geëgaliseerd.

🔍De PVC vloer die verlijmd is, is de Authentic Visgraat 908-8014.

🔍Afgewerkt met een 9 cm hoge plint met RAL 9010

🔍We wensen deze klant heel veel plezier met de nieuwe vloer!👌

𝐼𝑑𝑒𝑛𝑡𝑖𝑡𝑦 𝑃𝑣𝑐 𝑣𝑖𝑠𝑔𝑟𝑎𝑎𝑡

Over vakwerk gesproken.

In een appartement midden in Groningen deze prachtige Pvc dryback Authentic visgraat gelegd. Afgewerkt met een mooie 7 cm hoge witte plint met RAL kleur 9016.

De Anhydrietvloer is als eerste geëgaliseerd.

Pvc Collectie Indentity van Hamat de Authentic 908-8014 / 15,24 x 76,20 cm.

Op zoek naar meer Pvc inspiratie U vindt het hier! / Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle showroom om met u mee te denken over de persoonlijke inrichting van uw woon wensen, daarnaast als u wilt kunt u ook een afspraak maken met één van onze stylisten.

WAT EEN PRACHTIGE 👀VLOER GELEGD IN DE RIETLANDEN.

☑️De bestaande tegelvloer ontvet en in de primer gezet.
☑️Daarna is de tegelvloer geëgaliseerd.
☑️En voorzien van een prachtige Pvc dryback Identity 902 comfort.
☑️Afgewerkt met een mooie witte MDF plint 9cm. recht.
☑️Ingresso schoonloopmat.

De visgraat vloer is de interieur trend van het moment! Dit pvc is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

Een prachtige 👌pvc visgraat Vario 4401 (Gelasta) mogen plaatsen in Emmen 🏠

Gelasta Vario 4401 Visgraat (dryback) Prestige Oak Smoked afgewerkt met hoge plinten met witte Mdf plint 90×15 / 9010. Ingresso Schoon- droogloopmat antraciet met een Geanodiseerd aluminium hoekprofiel .

Hier vooraf gaand>

– Vloerverwarming in gefreesd geplaatst.

– Sleuven dichtgezet | Geëgaliseerd.

De visgraat vloer is de interieur trend van het moment! Dit pvc is speciaal gemaakt om in visgraat motief te leggen en heeft een hoogwaardige, levensechte uitstraling die niet van een echte houten vloer te onderscheiden is.

In Beijum Groningen deze beneden verdieping geëgaliseerd en voorzien van een prachtige visgraat dryback van Gelasta Vario visgraat Prestige oak Natural. Wanneer de Stukadoor is geweest zullen wij deze nog voorzien van hoge plinten met witte Mdf plint 90×15 / 9010. Ingresso Schoon- droogloopmat antraciet met een Geanodiseerd aluminium hoekprofiel .

In hartje Groningen Meerstad deze woning geëgaliseerd en voorzien van een prachtige pvc visgraat van Ambiant Spigato medium beige. Met als afwerking een witte Mdf plint 90×15 / 9010. Ingresso Schoon- droogloopmat antraciet met een Geanodiseerd aluminium hoekprofiel .

In Klazienaveen hebben we woonkamer voorzien van vloerverwarming / geëgaliseerd en een prachtige Pvc dryback verlijmd (stroken met een formaat van 121,9 x 22,8 cm zijn deze stroken niet te onderscheiden van planken. Doordat hij Embossed in register is heeft hij een zeer natuurgetrouwe uitstraling en is het verschil tussen een houten vloer niet meer te zien.
pvc vloeren – hoogwaardige en comfortabele vloeren met de uitstraling van echt hout of natuursteen. Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam.