Rolgordijnen

Ben je op zoek naar voordelige Rolgordijnen op maat? Al onze raambekleding bieden we je voor aantrekkelijke prijzen aan, omdat onze raambekleding direct van uit de fabriek wordt geleverd aan jou .

Rolgordijnen VanAatotZ in Emmen

Rolgordijnen

Rolgordijnen van VanAatotZ zijn strak en functioneel en raambekleding dat past in bijna iedere ruimte. Rolgordijnen kunt u goed combineren met overgordijnen en vitrage. 

VanAatotZ heeft een breed aanbod qua kleuren, dessins, type stof (transparant, vlam vertragend, verduisterend, et cetera) en bedieningsmogelijkheden. 

Kom langs in onze winkel en bekijk de stalen.

Als je jouw raamdecoratie niet wenst te boren of te schroeven in aluminium of kunstof kozijnen kun je kiezen voor montage met klemsteunen dit is afhankelijk van welk type raam.

Wij bieden meerdere mogelijkheden aan voor montage op draai kiepramen.

Ook zonder te boren

Rolgordijnen op maat zijn ideaal om de lichtinval in huis te regelen en bieden tegelijkertijd veel privacy. Rolgordijnen zijn sfeermakers, en daarnaast ook heel functioneel. Verduister je slaapkamer, breng sfeer en privacy in je woonkamer of voorkom inkijk in de badkamer met vochtbestendige rolgordijnen op maat.

In Nederland behoren  rolgordijnen  tot de populairste soorten raamdecoratie. Ze zijn veelzijdig, op bijna alle plekken in huis toe te passen en verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en met leuke motieven. Daarnaast biedt een op maat gemaakte rolgordijn een aantal opties waarmee je de rolgordijn volledig naar jouw wens samenstelt.

LiteRise

Met het LiteRise bedieningssysteem bedient u het rolgordijn comfortabel met de hand. Het rolgordijn blijft exact hangen op de positie waar u stopt met bedienen. Ketting bediening voor links en rechts bediening (ook mogelijk in RVS eindeloos ketting)

Kabelzijgeleiding

Raambekleding kan worden uitgerust met zijgeleiding, zodat het op het kozijn kan worden gespannen. Zijgeleiding is met name geschikt voor deuren of kiepkantelramen. De geleiding wordt gespannen met staaldraad en vastgezet met beugels.

ELEKTRISCH

Elektrische producten bieden naast gemak ook talloze creatieve opties, zoals slimme rolgordijnen die automatisch open gaan wanneer je dat wil. Zo kun je ongestoord genieten.

Vrijwel alle productgroepen zijn verkrijgbaar met gemotoriseerde bediening. Aandrijving via WireFree (batterij) of juist bedraad biedt verschillende voordelen en mogelijkheden. Verder zijn er vele besturingsopties: afstandsbediening, wandschakelaars, timers of met een app op je smartphone. Welke oplossing je ook kiest: elektrische raamdecoratie zorgt voor gebruiksgemak.